Після завершення бойових дій добровольцями можна підсилити військові підрозділи, - Андрій Тетерук
вівторок, 30 вересня 2014, 18:48

Після завершення бойових дій на Сході України добровольчі підрозділи будуть ефективними у владі та становитимуть небезпеку для криміналітету.

Таку думку під час чату на сайті Інтернет-видання «Главред» висловив командир батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Миротворець», кандидат у народні депутати від «Народного фронту» Андрій Тетерук.

Відповідаючи на запитання читачів щодо подальших дій бійців добровольчих підрозділів після завершення бойових дій на Сході України, Андрій Тетерук, зокрема, зазначив, що на добровольчі батальйони буде покладено одне з головних завдань у поствоєнний період – укріплення як Збройних Сил, так і міліції.

За словами Андрія Тетерука, після завершення бойових дій на базі добровольчих підрозділів слід використати досвід, навички та потенціал громадян, які захищали Україну зі зброєю в руках, створивши на їх основі силові структури.

«На мою думку, саме ті, хто бере участь у цій війні, можуть швидко реагувати у випадку нової агресії», - зазначив Андрій Тетерук.

«Я намагатимуся розробляти закони, які дозволять таким громадянам зберігати вдома екіпіровку і зброю та в разі необхідності протягом доби прибути у вказане місце для превентивного розсортування боєздатних підрозділів чи для посилення підрозділів», - наголосив командир батальйону «Миротворець».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua