ХАРКІВ. Порушено кримінальну справу проти «гречкосія»
середа, 1 жовтня 2014, 03:00

У Харкові, за заявою кандидата в депутати до Верховної Ради від «Народного фронту», порушено першу кримінальну справу за фактом підкупу виборців кандидатом у народні депутати.

Кандидат від «Народного фронту» по округу №169 Олександр Кірш подав заяви про підкуп виборців кандидатом-самовисуванцем (а нині – депутатом Харківської міськради від Партії регіонів) Володимиром Скоробагачем до прокуратури і міліції.

Як повідомив кандидат у народні депутати від «Народного фронту» Максим Олексієнко, Скоробагач через систему загальноосвітніх установ реалізовував програму, яку в партії розцінюють як підкуп виборців.

«Школи використовувалися як місце зберігання продуктових пайків, для поширення була задіяна система шкіл від директорів, вчителів і, що дуже сумно, залучалися школярі – неповнолітні діти для розповсюдження продуктів», – зазначив Максим Олексієнко, додавши, що зараз справа перебуває на контролі прокуратури Київського району Харкова.

У Харківському обласному виборчому штабі «Народного фронту» запевнили, що й надалі оперативно реагуватимуть на подібні спроби підкупу виборців.

Так, вже готується подібна заява щодо дій ще одного вчорашнього «регіонала», а сьогоднішнього самовисуванця Володимира Кацуби.

За словами кандидата від «Народного фронту» по округу №175 Сергія Кузана, Кацуба поширював продуктові пакети через систему соціального захисту населення.

«Саме тому представники партії «Народний фронт» виступали за проведення виборів за пропорційною системою з відкритими списками, передбачаючи ось такі ситуації», – прокоментував ситуацію кандидат у народні депутати від «Народного фронту» Микола Пахнін.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua