22 січня 2022 року Арсеній Яценюк візьме участь у національному круглому столі «Єдність народу. Захист демократії. Оборона держави»
п’ятниця, 21 січня 2022, 08:46

 22 січня 2022 року, Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер “Народного фронту”, голова Київського Безпекового Форуму Арсеній Яценюк візьме участь у національному круглому столі «Єдність народу. Захист демократії. Оборона держави»

Національний круглий стіл «Єдність народу. Захист демократії. Оборона держави» ініціює Київський Безпековий Форум для обговорення внутрішньої політичної ситуації в нашій державі та зовнішньої загрози з боку Росії.

2022 рік розпочинається для України з великих зовнішніх і внутрішніх викликів. Країна потребує масштабного діалогу, який би об’єднав патріотичні політичні сили і громадськість, а також створив умови для серйозної розмови з владою, щоб запобігти небезпекам, а також фатальним помилкам і прорахункам.

До участі в події запрошені лідери парламентських фракцій, позапарламентських сил, відомі громадські діячі і провідні експерти.

З часу Революції Гідності такий формат застосовується вперше.

Круглий стіл під егідою КБФ має на меті створити умови для масштабного понадпартійного діалогу з найважливіших проблем країни.

Як підкреслюють організатори, «смертельна загроза з боку Росії, яка знову нависла над Україною, вимагає нашої колективної мобілізації. Мобілізація сил і взаємна підтримка також необхідні для протидії в Україні наступу на демократію, руйнації державних інституцій, згортання реформ, підйому «п’ятої колони» Кремля і провокованого розбрату серед людей».

Київський Безпековий Форум – провідна міжнародна платформа України з проблем війни і миру, заснована Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну».

Дивіться трансляцію 22 січня об 11:00:

(ukr) https://youtu.be/j8iNGd469_g

(eng) https://youtu.be/uJD6F3lUb7c

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua