О. Семерак: Уряд збільшив статутний капітал Державного фонду сприяння молодіжному будівництву
середа, 1 жовтня 2014, 18:43


Кабінет Міністрів України збільшив статутний капітал Державної спеціалізованої фінансової установи «Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву» на 47 млн грн. Про це повідомив Міністр Кабінету Міністрів України, кандидат у народні депутати від «Народного фронту» Остап Семерак на брифінгу в Будинку Уряду.

«Уряд сьогодні прийняв рішення, яким вирішив проблему фінансування житла за програмою 30/70, яка функціонує через Державний фонд сприяння молодіжному будівництву. Люди вносили кошти на рахунки банків, які були рекомендовані попереднім керівництвом фонду. Із цими коштами відбувалися страшні махінації, в результаті банки не можуть виконувати свої зобов'язання перед фондом і, відповідно, сім'ї, які внесли ці кошти, залишені напризволяще, без профінансованого житла», - зазначив Остап Семерак.

За його словами, внісши зміни у відповідну постанову, Кабінет Міністрів збільшив статутний капітал цього фонду. «На 47 млн. грн. був збільшений статутний капітал цього фонду. Цифра була продиктована аналізом підписаних договорів громадян, які з цим Фондом працюють за програмою 30/70. Усі громадяни, які вклали свої кошти і підписали відповідні угоди і співпрацюють із фондом за програмою 30/70, після сьогоднішнього рішення будуть захищені, а фонд має всі ресурси для того, щоб виконати зобов'язання, які на себе брала держава», - сказав Міністр.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua