Наш план «Хочеш миру – готуйся до війни», — член Військової ради «Народного фронту» Андрій Левус (відео)
четвер, 2 жовтня 2014, 15:32

Військова рада «Народного фронту» виступає  за відновлення військової підготовки у школі, поновлення військових кафедр та занять з цивільної оборони для населення.

Про це сьогодні під час прес-конференції заявив член Військової ради «Народного фронту», заступник голови СБУ Андрій Левус, який пояснив пропозиції з підготовки резервістів для ЗСУ та Нацгвардії.

За його словами, резервістом може стати доброволець старше 20 років, який пройшов відповідну початкову військову підготовку.

«Ми плануємо щоб у нашій державі було відновлено допризовну підготовку юнаків у школах, відновлено роботу військових кафедр в університетах та занять із цивільної  оборони для населення. Щоб на державному рівні була відновлена співпраця з парамілітарними організаціями, які своїми силами готують бійців. Цей весь комплекс має  стати базою для наповнення цього резерву», - наголосив заступник голови СБУ.

А. Левус також наголосив на необхідності ухвалення відповідного закону про товариства сприяння обороні України, який уже розроблений спеціалістами і пройшов перевірку в експертних  колах РНБО.

«Без мобілізації суспільних сил ми цю війну не виграємо. Можливо,  надалі буде холодна війна, можливо,  буде тимчасове перемир’я, але потрібно бути реалістами», - сказав він.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua