«Народний фронт» - це команда, яка знає, як захистити країну, - Арсен Аваков (відео)
четвер, 2 жовтня 2014, 15:42

«Народний фронт» - це сильна команда, яка цілком спроможна вирішити питання захисту української держави.

Про це заявив Міністр внутрішніх справ України, кандидат у народні депутати від партії «Народний фронт» Арсен Аваков у четвер, 2 жовтня, під час прес-конференції за підсумками другого засідання Військової ради «Народного фронту».

«Хочете – називайте це ідеологією, хочете – доктриною, ми визначаємо «Народний фронт» як об’єднання громадян, які спроможні дати відповіді на питання як військового плану – «Як захистити країну?», так і на внутрішніх фронтах – проти корупції, підриву внутрішнього спокою в країні і так далі…», - заявив глава МВС.

«Виходячи зі складу людей, які прийшли до «Народного фронту», думаю, можна зробити висновок, що це люди, які можуть компетентно відповідати на виклики часу», - зазначив Міністр.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо відносин «Народного фронту» з іншими політичними силами, Арсен Аваков зауважив, що в демократичній країні цілком нормальною є ситуація, коли різні політичні сили формують той єдиний фундамент, на якому ґрунтується сила країни.

«Абсолютно нічого страшного не буде, якщо в якісь моменти наша точка зору збігатиметься з точкою зору політичних сил демократичного спрямування», - підсумував Арсен Аваков.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua