Привітання Прем'єр-міністра України, лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка з Днем працівників освіти
п’ятниця, 3 жовтня 2014, 03:00

Шановні працівники освіти!

Сердечно вітаю вас із професійним святом.

Від вас, дорогі освітяни, залежить хід історії та наше майбутнє. Те, якими будуть погляди, цінності та світосприйняття поколінь українців, а значить і те, якою буде Україна. Ви зводите підвалини країни, де шанується свобода кожного, де цінується совість і інтелект, де сила беззастережно підпорядковується праву. Ви виховуєте людину, яка відстоїть, піднесе і передасть нащадкам могутню, квітучу, європейську Україну. Ви вчите відчувати, мислити, діяти.

У серці кожного з нас ніколи не згасне пам'ять про першого вчителя, який своєю мудрістю та любов’ю вселив у нас віру в себе та допоміг знайти свій шлях у житті. Ми вклоняємось вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за тепло, любов та знання, які ви з року в рік передаєте своїм учням.

І як би не було сьогодні важко, перед якими б викликами ми не стояли, якість і зміст освіти, наближення їх до кращих світових стандартів, соціальний захист вчителів – це один із пріоритетних напрямів державної політики. Так само, як і патріотичне виховання юних українців. 

Вдячних і розумних учнів вам, мудрості і терплячості, великих надбань у вашій благородній справі.

 

З повагою

Прем’єр-міністр України                                                 Арсеній Яценюк

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua