Арсеній Яценюк запропонував представникам бізнесу «контракт»: країні - робочі місця та сплачені податки, бізнесу - справедлива податкова система і зрозумілі правила гри (фото, відео)
четвер, 25 червня 2015, 14:07

«Давайте підпишемо «контракт». Від вас країні потрібні нові робочі місця, сплачені податки і виконання частини соціальної функції, яку несе бізнес. Вам від держави потрібна справедлива податкова система, в тому числі і відшкодування ПДВ, зрозумілі правила гри, збільшення вашої капіталізації і збільшення ваших доходів», - сказав Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк під час зустрічі з представниками Американської Торговельної палати в Україні та Європейської Бізнес Асоціації у четвер, 25 червня.

Він нагадав, що вчора Державна фіскальна служба отримала KPI (Key Performance Indicator, ключові показники ефективності. – ред.) «Ми готові, щоб такі KPI були по всіх міністерствах. Тільки не все зразу - ми повинні робити крок за кроком, і свою частину роботи ми робимо».

«Тут потрібна особисто ваша правильна бізнес-підтримка. Ваша публічна позиція дасть можливість пришвидшити реформи», - звернувся він до представників бізнесу.

Арсеній Яценюк назвав важливою допомогу бізнесу і в тому, аби «правильно презентувати Україну»: «Якщо ми самі не будемо добре про себе говорити, за нас ніхто не скаже».

Він підкреслив, що попри дуже великі труднощі, країна рухається вперед: «Ми боремося на фронті з Росією і ми боремося на фронті з корупцією, безвідповідальністю і з цією старою жахливою системою. Ми боремося разом - влада, бізнес, нація».

«Коли ми разом, ми знайдемо всі відповіді», - сказав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua