Арсеній Яценюк у Міноборони: 13 тисяч військової техніки вже відновлено. Уряд готовий дати іще 1 млрд грн. під свої гарантії
п’ятниця, 3 жовтня 2014, 16:22

Уже понад 13 тисяч одиниць військової техніки відновлено і поставлено на озброєння. Кабінет міністрів України готовий додатково надати 1 мільярд гривень у вигляді урядових гарантій, який може бути необхідний для відновлення техніки.

Про це заявив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт»  Арсеній Яценюк по завершенні робочої наради з питань підготовки ЗСУ до виконання завдань в осінньо-зимовий період, яку він провів у Міністерстві оборони України в п’ятницю, 3 жовтня.

Глава Уряду повідомив, що відновлено і поставлено на озброєння понад  13 тисяч одиниць техніки: «Зараз «Укроборонпром» почав працювати в декілька змін, але виробничих потужностей не вистачає на те, щоби забезпечити Збройні Сили у повному обсязі в тих потребах, які вони задали».

«Усі необхідні обсяги фінансування Уряд закрив. У Кабінету міністрів є можливості видачі загалом 25 мільярдів гривень урядових гарантій, і Уряд готовий видати мільярдну гарантію на додаткове придбання і відновлення військової техніки і озброєнь»,  - наголосив Прем’єр-міністр.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua