Олександр Турчинов: Найбільш цинічним є те, що проти України – члена ОБСЄ – веде війну інший член ОБСЄ – Російська Федерація
понеділок, 6 жовтня 2014, 14:51

Найбільш цинічним є те що проти України - члена ОБСЄ – веде війну інший член ОБСЄ – Російська Федерація.

Про це в ході зустрічі з 36 постійними представниками держав-учасниць ОБСЄ сказав Голова Верховної Ради України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов.

У ході зустрічі сторони обговорили ситуацію, що склалася на Сході України, та участь спостерігачів від ОБСЄ в ході майбутніх виборів у нашій країні.

За словами О. Турчинова, надзвичайно важливим є питання діяльності спостережної місії ОБСЄ на Сході України, «на кордоні з Російською Федерацією».

«Сьогодні настав переломний момент: від того, як наполегливо та синхронно діятиме вся міжнародна спільнота, ми чи зупинимо конфлікт, чи він перейде в нову, більш масштабну фазу», - наголосив він, запропонувавши збільшити представництво ОБСЄ на східному кордоні України «для здійснення моніторингу кордону за допомогою безпілотників».

«Такий моніторинг міжнародних організацій сприятиме припиненню поставок зброї, військової техніки та переходу на територію нашої країни через кордон військових Російської Федерації і терористичних угрупувань з Росії», - сказав О.Турчинов.

Також співрозмовники обговорили питання проведення виборів до Парламенту 26 жовтня ц. р., «які повинні забезпечити оновлення Парламенту та формування нової демократичної більшості».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua