Олександр Турчинов: Боротися з корупцією треба реальними справами
вівторок, 7 жовтня 2014, 03:00


Головною метою нинішнього пленарного засідання є розгляд і прийняття найважливішого для нашої країни пакету законів, які забезпечать ефективну боротьбу з корупцією. На цьому наголосив Голова Верховної Ради, один з лідерів Політичної партії "Народний фронт" Олександр Турчинов, відкриваючи пленарне засідання Парламенту у вівторок, 7 жовтня.

Звертаючись до усіх політичних сил, які йдуть на вибори і обіцяють наполегливу боротьбу з корупцією, О. Турчинов заявив, що «необхідно не тільки обіцяти, а й реально цим займатися». «Сьогодні у нас буде така нагода», - додав він.

Голова Верховної Ради зауважив, що в сесійній залі, незважаючи на заяви політичних сил про бажання боротися з корупцією, замало народних депутатів, і дав доручення Апарату Парламенту вивести на табло кількість народних депутатів відповідно до фракційної належності, які присутні на робочих місцях.

О. Турчинов доручив Апарату Парламенту оприлюднити усі результати голосування за пакет антикорупційних законів, «щоб Україна знала, хто реально сприяє корупції, а хто готовий з нею реально боротися». Ці дані, зазначив він, будуть надруковані у газеті «Голос України» і «розповсюджені по регіонах».

О. Турчинов також звернувся до керівників фракцій і груп із проханням «забезпечити роботу кожного народного депутата».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua