Вікторія Сюмар: Арсеній Яценюк лишиться Прем’єр-міністром, якщо «Народний фронт» набере достатню підтримку українських виборців
середа, 8 жовтня 2014, 03:00

Головна інтрига виборів 26 жовтня – хто стане Прем’єр-міністром, оскільки за нинішньою Конституцією діючий Уряд складає свої повноваження і Верховна Рада обиратиме новий. 

Про це в ефірі Громадського радіо заявила член Політради «Народного фронту», медіа-експерт Вікторія Сюмар, відповідаючи на запитання журналіста щодо того, що українці хочуть бачити Арсенія Яценюка в Уряді, а не в Парламенті.

«Зараз складається дивна ситуація, коли українці не до кінця розуміють особливості нинішньої Конституції і те, що Уряд Яценюка має скласти свої повноваження. І тоді вже новий Парламент має обрати Уряд і нового Прем’єр-міністра. І це дуже важливий момент, оскільки, за великим рахунком, – це головна інтрига виборів. 

Українці, коли прийдуть на дільниці 26 жовтня, повинні усвідомити, що вони обирають не просто Раду, а й кандидатів на посаду Прем’єра, оскільки кожна партія представляє своїх кандидатів, які далі формуватимуть Уряд. Це головна інтрига виборів і головне, що треба пам’ятати при виборі 26 жовтня», - заявила Сюмар. 

Член Політради «Народного фронту» сказала, що шанси Яценюка залежать від результатів голосування українців. 

«Арсеній Яценюк може лишитися на посаді чи знову обійняти її в тому разі, якщо «Народний фронт» набере достатню підтримку українських виборців, візьме досить високий результат», - наголосила Вікторія Сюмар. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua