ЄБРР прийняв рішення про спрощену процедуру розгляду і фінансування проектів для України, – Арсеній Яценюк
середа, 8 жовтня 2014, 14:21

Європейський банк реконструкції та розвитку прийняв рішення щодо спрощеної процедури розгляду і фінансування проектів для України, в тому числі передбачена можливість фінансування закупівлі природного газу. Про це повідомив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 8 жовтня.

«Це безпрецедентне рішення для ЄБРР, коли пропонують по найбільш спрощеній процедурі розглядати проекти для України і приймати рішення про фінансування проектів. У тому числі передбачена можливість фінансування закупівлі природного газу», - сказав Глава Уряду.

Арсеній Яценюк також повідомив, що сьогодні до Вашингтона виїжджає українська делегація на чолі з Головою Національного банку України та Міністром фінансів України для участі в щорічних зборах Міжнародного валютного фонду, Світового банку та зустрічі з іноземними інвесторами.

«Об'єктивно, що економічні показники України безпосередньо пов’язані з війною, яка розпочата Російською Федерацією», - резюмував лідер «Народного фронту».

Тому в рамках спільних консультацій, наголосив Глава Уряду, ставиться декілька завдань: «адаптувати нашу програму з міжнародними фінансовими організаціями до поточних реалій та максимально залучити додаткові ресурси для того, щоб Україна почала економічно розвиватися і  щоб пережити цей вкрай складний період».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua