Андрій Тетерук: у «Народному фронті» зібралась потужна і мотивована команда, яка прагне бачити Україну сильною
середа, 8 жовтня 2014, 17:31


Член Військової ради політичної партії  «Народний фронт»,  комбат батальйону «Миротворець» Андрій Тетерук вважає основними завданнями командирів добровольчих батальйонів у парламенті ухвалення комплексу заходів зі зміцнення обороноздатності країни.

Про це він заявив під час чату на сайті «Главред».

«Я прийняв пропозицію керівництва партії "Народний фронт",  щоб посилити їхні ряди і використовувати мої життєві переконання і принципи для побудови сильної держави», - сказав Тетерук.

«Своїми основними завданнями в якості народного депутата бачу прийняття комплексу заходів зі зміцнення обороноздатності країни, посилення її економічного потенціалу та боротьби з корупцією. Багато країн, які займалися цими питаннями, досягли незаперечних результатів. Вважаю, у нас теж повинно вийти»,  - заявив він.

За словами комбата,  у «Народному фронті» зібралась потужна і мотивована команда, яка прагне бачити Україну сильною  і процвітаючою європейською  країною.

У той же час, комбат батальйону «Миротворець» висловив думку, що Міноборони за чотири місяці майже не змінилося. Тому необхідно залучати туди офіцерів, які проявили себе в боях.

«Воно як було повільним, кістковим, незграбним міністерством, так і залишилося. Наскільки МО ефективно, можна бачити по оборонним або наступальним діям на фронті. Всі подвиги і героїзм - завдяки народу, а не грамотному керівництву Генштабу або Міноборони.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua