Тільки спільними зусиллями можна зупинити небезпечного агресора, відновити мир та стабільність у Європі, - Олександр Турчинов
п’ятниця, 10 жовтня 2014, 13:52


Голова Верховної Ради України, один з лідерів Політичної партії «Народний фронт» Олександр Турчинов пропонує керівникам парламентів Данії, Ірландії, Литви, Польщі і Швеції створити міжпарламентські групи підтримки євроінтеграційних реформ в Україні, які б забезпечували сприянню приведення нашого законодавства до європейських стандартів.

«Було б також доцільно залучити до цієї ідеї представників ваших держав у Європарламенті, які могли б повніше інформувати про українські інтереси в європейських інституціях», - сказав Олександр Турчинов у п’ятницю, 10 жовтня, з керівниками парламентів Данії, Ірландії, Литви, Польщі і Швеції.

Голова Верховної Ради зазначив, що на 26 жовтня ц. р. заплановано проведення позачергових парламентських виборів в Україні, і, за його словами, «ми очікуємо, що за результатами виборів відбудуться якісні зміни в складі Верховної Ради України відповідно до настроїв і очікувань громадян, і це надасть поштовху продуктивній законодавчій діяльності».

Олександр Турчинов висловив сподівання на участь представників парламентів Данії, Ірландії, Литви, Польщі і Швеції у міжнародній місії спостереження за цими виборами і висловив переконання, що після виборів «відкриються нові можливості співпраці з парламентами ваших держав».

«Ми зацікавлені в активізації міжпарламентських контактів, у взаємодії груп дружб з Україною, які, я сподіваюся, будуть створені у всіх без виключення європейських столицях.  Формування нового Парламенту в Україні за результатами виборів 26 жовтня має стати відправною точкою для погодження ще до кінця цього року нового графіку обміну візитами між керівниками наших парламентів», - наголосив керівник Центрального штабу «Народного фронту» Олександр Турчинов.

«На завершення підкреслю, що найцінніше благо - це мир та безпека в Європі, і вони можуть забезпечуватися лише через єдність та спільні зусилля європейських народів, всіх цивілізованих країн континенту. Тільки спільними зусиллями можна зупинити небезпечного агресора, відновити мир та стабільність у Європі», - підсумував він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua