Кандидати у народні депутати підкуповують виборців безкоштовною білизною, окулярами і проїздом у маршрутках, - Антон Геращенко (відео)
п’ятниця, 10 жовтня 2014, 20:27

З початку виборчої кампанії слідчими вже відкрито 50 кримінальних проваджень за фактами вчинення злочинів, які мали місце в рамках виборчої кампанії до Верховної Ради України.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив радник міністра внутрішніх справ, кандидат у народні депутати від партії «Народний фронт» Антон Геращенко.

Радник глави МВС зазначив, що станом на 10 жовтня органами внутрішніх справ України відкрито 11 кримінальних проваджень за злочинами, пов’язаними з підкупом виборців.

Серед кандидатів, які відзначилися підкупом виборців, зафіксовані факти пропозиції незаконної матеріальної вигоди в інтересах таких одіозних особистостей, як Дмитро Добкін (брат Михайла Добкіна), Сергій Ківалов, Олександр Волков.

Підкуповують грошима, продуктами, безкоштовними окулярами, безкоштовним проїздом у маршрутках, комплектами постільної білизни.

У разі, якщо Верховна Рада прийме законопроект, розроблений у МВС, виборці нестимуть відповідальність за те, що продали свій голос. Наразі міліція просить громадян фіксувати факти підкупу виборців та повідомляти про них до органів внутрішніх справ, - зазначив радник міністра.

Він висловив сподівання, що прийняття Верховною Радою цього законопроекту дасть можливість зламати схему побудови політичної корупції в Україні.

Детальніше інформацію про виявлені факти порушень виборчого законодавства можна подивитися на відео з прес-конференції Антона Геращенка.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua