Не робіть свята російським телеканалам в останній день роботи цієї ВР, - Вікторія Сюмар про анонсоване на завтра, 14 жовтня, пікетування парламенту
понеділок, 13 жовтня 2014, 13:51

Медіа-експерт, екс-заступник секретаря РНБО, кандидат у депутати Верховної Ради від партії «Народний фронт» Вікторія Сюмар закликала прибічників визнання воїнів Української Повстанської Армії борцями за незалежність Української держави дати можливість ухвалити відповідне рішення парламенту наступного скликання.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook напередодні пікетування Верховної Ради, анонсованого на 14 жовтня.

Екс-заступник секретаря РНБО пояснила, що пікетування будівлі парламенту можуть використати антиукраїнські сили для зриву ухвалення пакету антикорупційних законів, а також в якості «подарунка» Путіну перед проведенням у Мілані запланованого на 16-17 жовтня форуму «Азія – Європа».

На думку Вікторії Сюмар, такі події в Києві могли б озброїти агресора тезами про «радикально-націоналістичні шабаші» в Україні.

Кандидат від «Народного фронту» назвала дії, які могли б призвести до подібних наслідків, антиукраїнськими та антипатріотичними.

«Дайте можливість прийняти відповідні рішення по УПА наступному парламенту, там цьому вже ніщо не заважатиме, судячи з електоральних настроїв і не робіть свята російським телеканалам в останній день роботи цієї ВР», - підсумувала Вікторія Сюмар.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua