Громадське мовлення має стати кнопкою №1 в Україні, – представник "Народного фронту" на "Національних теледебатах"
понеділок, 13 жовтня 2014, 22:38

Російські телеканали значною мірою сприяли подіям, які сьогодні відбуваються на Сході України, - переконана медіа-експерт, екс-заступник секретаря РНБО, кандидат у народні депутати від «Народного фронту» Вікторія Сюмар.

Про це вона сказала в ефірі «Національних дебатів» на Першому національному телеканалі у понеділок, 13 жовтня.

Відповідаючи на питання зі студії, кандидат заявила про необхідність стимулювати розвиток українського телерадіопростору, щоб поступово замістити весь російський продукт.

При цьому вона наголосила на важливості появи в Україні вільних та незалежних ЗМІ. «Щоб ми мали абсолютно конкурентний медіа-ринок», – уточнила Вікторія Сюмар.

За її словами, для цього треба «потужне громадське мовлення, яке має стати кнопкою №1 в країні, щоб жоден олігарх не впливав на зміст новин».

«Щоб це формувалося в інтересах українського громадянина, і люди бачили ось такі змістовні дебати, а не значною мірою зрежисовані олігархами телешоу», – пояснила медіа-експерт.

«Є великі питання щодо закону про прозорість медіа-власності – очевидно, його треба вдосконалювати, і треба змінювати систему призначення регулятора – Національної ради з питань телебачення й радіомовлення, щоб там були представники не олігархів, а суспільства», – підсумувала кандидат від «Народного фронту».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua