Голова ВР Олександр Турчинов скликатиме пленарні засідання п’ятої сесії Верховної Ради України сьомого скликання у разі потреби
вівторок, 14 жовтня 2014, 03:00

Голова Верховної Ради України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов скликатиме пленарні засідання п'ятої сесії Верховної Ради України сьомого скликання у разі потреби. Про це йдеться у Постанові Верховної Ради України про внесення змін до календарного плану, внесеній керівником Парламенту.

Пленарні засідання скликатимуться з метою вирішення питань, пов’язаних із ситуацією в Україні та необхідністю прийняття у зв’язку з цим Верховною Радою України відповідних рішень.

Олександр Турчинов зазначив, що до приведення до присяги нового складу Верховної Ради Парламент нинішньої каденції працює у режимі роботи у комітетах і округах.

Відкриваючи ранкове пленарне засідання, Голова Верховної Ради привітав співвітчизників зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. «Свято Покрови дуже важливе для українського народу. Як свою заступницю її шанували українські козаки, наше українське військо», - сказав Олександр Турчинов. Він повідомив, що вчора під час спілкування з Президентом України керівники депутатських груп і фракцій внесли пропозицію щодо визначення 14 жовтня Днем українського війська.

«Це свято українського духу та незламності волі до свободи та незалежності, - наголосив один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов. - Нехай Покров Пресвятої Богородиці оберігає усіх нас і головне - нашу Україну!».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua