За організаторами сьогоднішньої провокації під Верховною Радою могли стояти спецслужби Російської Федерації, - Антон Геращенко
вівторок, 14 жовтня 2014, 14:44

Сутички біля Верховної Ради закінчилися, а міліція застосувала силу в рамках, передбачених Законом.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив радник міністра внутрішніх справ, кандидат у народні депутати від партії «Народний фронт» Антон Геращенко.

За його словами, від незаконних дій провокаторів постраждало 15 співробітників міліції.

«Розбиті голови, переламані руки, вивихнуті суглоби. Станом на зараз затриманий 21 правопорушник, який кидав каміння, бив скло, кидав вибухові пакети, нападав на правоохоронців. Всі правопорушники задокументовані на відео», - повідомив Геращенко.

Він припустив, що за організаторами сьогоднішньої провокації стояли іноземні спецслужби Російської Федерації.

«Затримання виконавців і організаторів провокації будуть тривати доти, поки кожен відповість перед законом за свої дії», - наголосив радник міністра.

Він нагадав також, що МВС зверталося до політичної сили, яка подала офіційну заявку на проведення мітингу біля Верховної Ради, з проханням відмовитися від його проведення з метою уникнення можливих провокацій. Однак політичні амбіції взяли верх над здоровим глуздом.

«Міністерство внутрішніх справ звертається до всіх політичних сил із закликом утриматися від проведення масових акцій у Києві до дня виборів 26 жовтня, оскільки це може бути використано у провокаційних цілях ворогами України», - заявив Антон Геращенко.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua