«Скидок на те, що ми «брати-майданівці», - не буде. Тільки закон», - Аваков радикалам, які сьогодні влаштували бійку під Парламентом
вівторок, 14 жовтня 2014, 17:41

Останній день у Парламенті був продуктивний як ніколи - проголосована маса позитивних законів: і з антикорупційного законодавства, і щодо відповідальності за підкуп виборців. Але засідання було зірване тими, хто влаштував бійку під Верховною Радою.

Про це у своєму блозі на «Українській правді» написав Міністр внутрішніх справ, один з лідерів  «Народного фронту» Арсен Аваков.

За словами Міністра, Парламент мав сьогодні ухвалити ще низку важливих законів.

«Але, ні! - бійка, штурм, вибухові пакети. У результаті - Рада закрилася, зірвано голосування за соціальний закон щодо виділення коштів, за закон по агентству, яке займається справами поранених і ветеранів АТО. Зірвано ухвалення закону, що регламентує голосування 50 000 військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО – їх позбавили таким чином права голосу...», - написав Арсен Аваков.

Він висловив переконання, що сьогодні не було ніяких причин влаштовувати бійку під Верховною Радою, - «це потрібно було тільки тим політичним силам, хто може підтримувати себе лише в хаосі, хто у негативі бійок шукає  для себе передвиборчий піар».

«Підла і злочинна поведінка неприборканих радикалів. Гідна і осуду, і реакції», - написав Міністр.

Аваков запевнив, що «потакання і потурання бардакові не буде».

За його словами, за наслідками зіткнень під Парламентом правоохоронці затримали 37 учасників заворушень, які безпосередньо брали участь у бійках, кидали бруківку в людей, кидали вибухові пакети і стріляли по вікнах Верховної Ради.

«Жалості і скидок на те, що ми, мовляв,  «брати-майданівці - нуль. Тільки закон. Потрібно поважати себе, свою країну і порядок в цій країні!», - наголосив Аваков.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua