ЛЬВІВ. «Народний фронт» має кандидатуру Прем'єра та команду професійних урядовців, – народний депутат
середа, 15 жовтня 2014, 18:14

Як засвідчують зустрічі кандидатів від «Народного фронту» з громадянами, суспільство досі остаточно не усвідомило того, чим відрізняються парламентські вибори 26 жовтня від тих, які відбувалися  у 2012 році. Ці вибори – не лише  вибори нового складу Парламенту. Виборці, голосуючи за певних кандидатів та політичні сили, одночасно віддають свій голос за майбутнього Прем’єр-міністра України.

Про це  сьогодні, 15 жовтня,  на прес-конференції заявив народний депутат, керівник Львівського обласного штабу «Народного фронту» Ігор Васюник.

«Політична партія «Народний фронт» чи не єдина політична сила, яка прямо та відверто говорить про те, що ми маємо кандидатуру на посаду Прем’єр-міністра України», - сказав він.

«Прем'єр-міністра, який у найскладніші часи взяв на себе відповідальність за стан справ у країні. І Прем’єр-міністра, який, незважаючи на дві виборчі кампанії, зумів втримати економіку від дефолту, Прем’єр-міністра, якому довіряють міжнародні фінансові інституції, які надали допомогу Україні, і завдяки такому Прем’єр-міністру ми у найтяжчі часи для нашої держави змогли виплатити і зарплати, і пенсії. Яценюк зміг витягнути країну не тільки з дефолту, він вперше зробив реальні кроки щодо диверсифікації постачання енергоносіїв в Україну, послабивши газовий зашморг Росії. Цього не вдавалося зробити жодному прем’єр-міністрові, жодному президентові за усі 23 роки незалежності», - сказав Васюник.

«Яценюк – це той Прем’єр-міністр, за ініціативи якого були введені санкції проти агресора Росії. Це той Прем’єр-міністр, який забрав газ в олігархів та віддав на опалення будинків. Власне за це його активно критикує канал Інтер, який належить Льовочкіну та Фірташу, за це його також активно критикує Росія», - зазначив Васюник.

За словами нардепа, Яценюк разом зі своєю професійною командою зробив у найскладніші часи дуже серйозні кроки для того, щоб Україна не отримала дефолт. 

«Вибори до Верховної Ради 26 жовтня – це вибори Прем’єр-міністра України і «Народний фронт» має кандидатуру того, кому довіряє світ і який показав, що він може працювати, вміє працювати та має професійну команду», - розповів Васюник.

У свою чергу, присутній на прес-конференції дипломат, заступник Міністра закордонних справ Данило Лубківський, якого підтримує «Народний фронт» на виборах, певен, що 26 жовтня українці обиратимуть Прем’єра і шлях до Європи. І дуже важливо не гаяти часу, а зробити вибір на користь тих людей, які мають принципи та досвід управління країною.

«Путін дуже хоче, щоб український  Парламент проіснував лише кілька місяців, щоб підірвати основи нашої державності. Але ми обираємо Прем’єра  і обираємо Європу. І не можна гаяти часу, нам важлива кожна хвилина. Уряд Яценюка зупинив повномасштабну агресію Путіна. І сьогодні йому потрібен вотум довіри, і ключ до цього є в українському Парламенті», - певний  Данило Лубківський.

Учасник прес-конференції Ярослав Гарасим, проректор Львівського національного університету  імені Івана Франка, переконаний, що  українці довіряють нинішньому Уряду, і про це свідчать зустрічі з виборцями.

«Коли я  дав згоду балотуватися від «Народного фронту», я подивився на склад команди і зрозумів, що з цими людьми можна вести Україну до Європи. Арсеній Яценюк -  найбільш незручний Прем’єр для Путіна, який доводить, що Україна має енергетичну незалежність. Уряд Яценюка  - це Уряд професіоналів, які пройшли певні етапи і мають досвід. А цей досвід - це найбільший капітал», - заявив Ярослав Гарасим.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua