До «іловайського котла» призвели дії і бездіяльність відповідальних за проведення АТО осіб , - Юрій Береза
середа, 15 жовтня 2014, 18:30


Командир полку спеціального призначення МВС України «Дніпро-1», представник виборчого списку «Народного фронту» Юрій Береза вважає, що до «іловайського котла» призвели дії і бездіяльність відповідальних за проведення АТО посадових осіб.

Про це він сказав під час чату в редакції інтернет-видання «Главред» у середу, 15 жовтня.

 «Хто винний? Керівник сектору «Д» генерал Литвин драпонув із сектору, при тому доповів чи ні начальнику Генштабу – невідомо. Начальник Генштабу Муженко, знав чи не знав, що Литвин драпонув, відповідно, невідомо - доповів чи ні він міністру оборони? Міністр оборони Гелетей знав чи не знав, що насправді відбувається в секторі «Д», і також не ясно - доповів він чи ні Президенту», - додав командир полку.

Він висловив переконання, що «ніхто з цих посадовців не доповів Президенту, що насправді 24 серпня почалася третя світова війна, де регулярні війська однієї держави-агресора зайшли на територію іншої держави і окупували частину території».

«При тому (терористи – прим. ред.) створили потужну лінію оборони навколо Іловайська, що унеможливлювало забезпечення ні боєприпасами, ні іншим. Якби цей ланцюжок посадових осіб спрацював, то, мабуть, замість параду 24 серпня на Хрещатику Президенту потрібно було звернутися до нації і очолити боротьбу з агресором», - підсумував Юрій Береза.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua