Олександр Турчинов закликає віруючих, глав всіх церков та релігійних організацій об‘єднатись у спільній молитві за Україну
п’ятниця, 17 жовтня 2014, 16:45

Підтримуючи ініціативу, що обговорювалась у ході зустрічі лідерів партії «Народного фронту» Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова та Прем‘єр-міністра Арсенія Яценюка з Всеукраїнською радою церков, О.Турчинов закликав віруючих, глав всіх церков і релігійних організацій об‘єднатись в спільній молитві за Україну.

За його словами, українці відчули себе єдиною нацією, готовою захищати свою країну та перетворити її на демократичну, сильну європейську державу.

«Господь був завжди з нами, оберігаючи Україну в найдраматичніші моменти нашої сучасної історії. І зараз, коли країна стоїть перед важливим вибором щодо шляху подальшого розвитку, напередодні голосування за новий Парламент, нам також потрібне Боже благословіння», - сказав О.Турчинов, закликавши віруючих взяти участь у Всеукраїнській молитві, яка має розпочатись вже 19 жовтня о 15:00 в Києві на Майдані Незалежності.

«Я звертаюся до всіх віруючих, незалежно від того, якою мовою вони говорять, в якому регіоні мешкають чи до якої конфесії належать. Об‘єднаймо наші зусилля в молитві за Україну, за мир та єдність в нашій державі», - наголосив він.

«Дуже важливо, щоб на Заході і Сході, Півночі і Півдні в церквах, молитовних будинках, мечетях та синагогах, звертаючись до Бога, всі відчули себе єдиною родиною, відповідальною за майбутнє нашої країни. І Господь обов‘язково благословить Україну та її захисників, благословить наш вибір і кожну українську родину», - підсумував Голова Верховної Ради.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua