Кандидат від «Народного фронту» у 66-му окрузі - Павло Дзюблик, а Журавський обдурює виборців, - заява Житомирського регіонального виборчого штабу
неділя, 19 жовтня 2014, 20:19

Кандидат у народні депутати в окрузі №66 Віталій Журавський обдурює виборців, заявляючи у своїй рекламі, що його підтримує «Народний фронт».

Про це йдеться в офіційній заяві, розповсюдженій сьогодні, 19 жовтня, прес-службою Житомирського регіонального штабу політичної партії «Народний фронт».

«Офіційно заявляємо, що наша політсила не ухвалювала рішення про підтримку Віталія Журавського на виборах до Верховної Ради. Єдиний кандидат від «Народного фронту» та «Блоку Петра Порошенка» в окрузі №66, – Павло Дзюблик», – йдеться в заяві.

Прес-служба регіонального штабу нагадує, що, за даними останніх соціологічних досліджень, Павло Дзюблик має найбільший рейтинг у 66-ому окрузі. «Блок Петра Порошенка» зняв свого кандидата в цьому окрузі на користь кандидата від «Народного фронту».

«Наша мета – не пустити до влади тих людей, які відверто знущались з країни протягом багатьох років. Журавський – колишній радник Януковича,  і він не має жодного права говорити про те, що його підтримують демократичні сили», - наголошується в заяві.

Прес-служба Житомирського регіонального виборчого штабу закликає журналістів  не пускати в ефір чи друк рекламу кандидатів, в якій ідеться, що їх підтримує «Народний фронт», якщо ця реклама не надається виборчим штабом «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua