Арсеній Яценюк на зустрічі зі студентами Львова: Росія свої плани не змінила. Але ми виграємо цю війну (фото)
вівторок, 21 жовтня 2014, 17:39

«Перемагають не стільки зброєю, як силою духу. Сильніший не той, хто має м'язи і більше автоматів, а той, хто вірить. Ми маємо сильний дух, і ми переможемо», - сказав Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у Львові під час зустрічі зі студентами вищих навчальних закладів міста у вівторок, 21 жовтня.

Він підкреслив, що Україна перебуває в стані війни, відбувається зазіхання на її територіальну цілісність: «Зараз в мене немає підстав казати, що все швидко закінчиться. З тої причини, що Росія свої плани не змінила».

За словами Глави Уряду, план РФ – це «відновлення контролю над пострадянськими територіями»: «Основне – це Україна. Жодної імперії, яка будувалася в Москві, не було без України. І зараз Володимир Путін поставив для себе особисте завдання відновити Радянський Союз в будь-якій формі, протиставити Заходу Росію і сказати, що без Росії нічого не вийде».

«Можу відповісти Володимиру Путіну: це у вас нічого не вийде. Ми виграємо цю війну. Ми вийдемо сильніші. На наші плечі історія поклала дуже важкі випробування, як на жодних наших попередників. Ми всі є поколінням війни. Але так гартуються сильні нації і так гартуються сильні держави», - сказав Арсеній Яценюк.

Коли країна у війні, підкреслив він, «усі повинні працювати на фронт, оборону, боротьбу і перемогу»: «Це відповідальність кожного, починаючи від Президента і Прем'єра-міністра і закінчуючи кожним, хто в своєму серці має Україну, переживає за наше майбутнє, хто хоче добра і хоче перебороти російську військову агресію».

«Перемагають не стільки зброєю, як силою духу. Сильніший не той, хто має м'язи і більше автоматів, а той, хто вірить і має дуже сильний дух. Ми маємо цей дух, і ми переможемо», - сказав Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua