Антон Геращенко: Глава МВС чітко дав зрозуміти, що для суспільства принципово важливо покарати тих, хто продовжує порушувати права виборців
середа, 22 жовтня 2014, 18:21

Міністр внутрішніх справ України, один з лідерів партії «Народний фронт» Арсен Аваков дав чітко зрозуміти всій структурі міністерства, що для суспільства принципово важливо зафіксувати, розслідувати та покарати осіб, які продовжують залякувати, обдурювати та підкуповувати виборців.

Про це на своїй сторінці Facebook написав радник Міністра, кандидат у народні депутати від партії «Народний фронт» Антон Геращенко.

Він поінформував, що після ухвалення Верховною Радою закону про посилення відповідальності за порушення прав виборців та підпису документу Президентом глава МВС під час селекторної наради с керівництвом обласних УВС за участі представників прокуратури, СБУ та представників руху «Опір» заявив, що станом на сьогоднішній день зафіксовано вже 260 заяв та повідомлень про порушення прав виборців.

Всі ці дані вже є доступними в інформаційній системі «ДІС Вибори-2014», розміщеній на головному сайті МВС.

Антон Геращенко пояснив, що в цій системі після вилучення всіх персональних даних надано можливість усім громадянам та представникам ЗМІ ознайомитися з усіма заявами та повідомленнями про порушення виборчого законодавства, які надійшли до МВС.

Радник глави МВС закликав усіх зацікавлених осіб користуватися даною системою для контролю за роботою органів внутрішніх справ та для перевірки наповнення системи скаргами на несумлінні й незаконні дії тих чи інших політичних сил чи кандидатів.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua