«Друзі, підтримаємо «Народний фронт», щоб можна було швидко сформувати уряд», - Олександр Турчинов в ефірі каналу «24» (відео)
четвер, 23 жовтня 2014, 03:00

Голова Верховної Ради України, один з лідерів партії «Народний фронт» Олександр Турчинов заявив, що альтернативи Арсенію Яценюку на посаді керівника українського уряду на сьогодні немає.

Про це Олександр Турчинов сказав в ефірі «24 каналу», увечері 22 жовтня.

«Кожна політична сила, наприклад, Блок Порошенка, де на чолі виборчого списку Кличко, може претендувати на прем’єра. Ляшко сам себе проголосив у прем’єр-міністри. Інші політики, які очолюють списки,  також мають право за Конституцією претендувати на посаду глави уряду. Так, вони претендують на альтернативу, але моя об’єктивна оцінка, - а я знаю фактично всіх учасників виборчих перегонів, -  реальної альтернативи сьогодні Арсенію Яценюку нема», - заявив один з лідерів «Народного фронту».

«І сьогодні зламати той курс реформ, той темп, який ми зараз тримаємо, - це дуже небезпечно для країни, і може відкинути країну назад», - наголосив Турчинов

«Тому друзі, я звертаюся до вас, давайте підтримаємо «Народний фронт» для того, щоб можна було все ж таки дуже швидко сформувати уряд», - сказав він.

Голова Верховної Ради звернув увагу на те, що часу для коаліційних переговорів у країни немає.

«Пам’ятаю, коли формувалася коаліція 2006-му, 2007-му роках, ну, десь два місяці йшли переговори, а у країни нема стільки часу. Уряд має бути сформований швидко», - підкреслив Турчинов. 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua