Будівництво резиденції сина Януковича в Конча-Заспі продовжується. Його кришують тітушки, - Тетяна Чорновол (відео)
четвер, 23 жовтня 2014, 03:00

Член Політради партії «Народний фронт», радник міністра внутрішніх справ Тетяна Чорновол розповіла про загони «тітушок», які сьогодні співпрацюють  з партією  УДАР та кришують будівництво резиденції для Олександра Януковича.

«Якраз після перемоги Майдану сталася така ситуація, коли було виявлено штаб «тітушок» на Великій Житомирській. Я туди їздила разом зі спецпідрозділом «Сокіл». І в той момент зі штабу тікали якісь молодики, вони були зі зброєю. Вони почали стріляти в повітря, правда нас було більше, тому вони у відкритий бій не вступали. Вони сховалися у підворотні, а потім закрилися в якомусь офісі», - розповіла Тетяна Чорновол.

«Спецпідрозділ «Сокіл» - це дуже серйозна сила, вони в той офіс зайшли і поклали тих людей на підлогу. Зауважте, це зовсім невеликий час пройшов після Майдану. Коли ми вийшли, «Сокіл» почав роззброювати цих людей. У них була вогнепальна зброя. Рідкісні екземпляри, яких в магазині не купиш, іноземного виробництва. Вся зброя в них була з дозволами і це невдовзі після Майдану. Ви знаєте, що на Майдані зі зброєю людей не було. Ці люди виглядали як класичні «тітушки» - зимовий одяг і літні туфлі. Але вони почали кричати, що вони люди Кличка, що вони були на Майдані. І їх потім по цій темі і відмазали», - наголосила радник міністра внутрішніх  справ.

«Справді, ці молодики представники певних спортивних організацій. Вони активно працювали з УДАРом, але під час Майдану вони пішли працювати на Юрія Іванющенка. Це був офіс Іванющенка на Великій Житомирській. Там знаходилася будівельна фірма ЄДІТЕПЕ. Це та фірма, яка будувала нове Межигір’я, це той величезний комплекс в Конча-Заспі для старшого сина Януковича. В мене є докази», - заявила член Політради «Народного фронту».

Тетяна Чорновол  розповіла, що в головному кабінеті на столі лежав пакет документів зокрема, постанова Кабміну про створення фонду для фінансування будівництва головної резиденції для президента України.

«Оце лежало в офісі тієї фірми, яка будує нове Межигір’я. До речі, я недавно була там на місці, нове Межигір’я продовжує будуватися. Його кришують ті самі «тітушки», які зараз представляються як люди від Кличка. Ці самі люди не так давно побили відомого адвоката Віктора Смолія. Можна також поцікавитися у нього цим фактом.

Найстрашніше, що ці люди працювали під час Майдану з УДАРом, потім перейшли в ескадрони смерті Юрія Іванющенка, а після перемоги Майдану повернулися до старих господарів. Цим людям байдужа ідеологія», - резюмувала Тетяна Чорновол.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua