Олександр Турчинов: Почати формувати парламентську більшість необхідно одразу після оголошення ЦВК попередніх результатів виборів
четвер, 23 жовтня 2014, 13:39

Голова Верховної Ради України, один із лідерів Політичної партії «Народний фронт» Олександр Турчинов заявляє, що почати формувати парламентську більшість необхідно одразу після оголошення ЦВК попередніх результатів виборів.

В інтерв’ю журналу «Новое время» О.Турчинов зазначив, що новообраний Парламент має без зволікань приступити до конкретної і відповідальної роботи.

«Для того, щоб запустити реформи, необхідна відповідальна перед Україною парламентська більшість. І професійний Кабінет Міністрів, готовий не тільки запустити (з цим, як правило, проблем не буває), а й довести реформи до кінця, з чим, звичайно, складніше», - зазначив він.

При цьому керівник Парламенту наголосив, що у зв'язку з ситуацією в країні, зокрема, проведенням військових дій, «часу для «розкачки» у нас немає». Тому, на його переконання, приступити до формування парламентської більшості необхідно одразу після оголошення ЦВК попередніх результатів виборів, і паралельно з цим повинні відбуватися консультації щодо Уряду. «З тим, щоб у перший же день роботи Парламенту не змагатися в красномовстві, а приступити до конкретної і відповідальної роботи», - додав Голова Верховної Ради.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua