Партія «Народний фронт» закликає політичних опонентів припинити застосування насилля проти політичних опонентів
четвер, 23 жовтня 2014, 13:49

Партія «Народний фронт» закликає політичних опонентів не застосовувати насилля проти політичних опонентів і припинити використовувати методи представників колишнього режиму Януковича, які у 2012-му році  докладали всіх зусиль, щоб пролізти до владного корита.

Про це сьогодні на прес-конференції заявив кандидат у депутати до Верховної Ради від «Народного фронту», політичний експерт Сергій Висоцький.

«Ми бачимо, що у виборчий кампанії йде ескалація насилля. На цьому тижні, всі ми знаємо, підірвали кандидата від «Народного фронту» по округу №98 Володимира Борисенка. У нього кидали гранату, стріляли,  його врятували броньовані двері його дому, - повідомив Висоцький. - У мене є статистика за цей тиждень. Одеса – побили кандидата від «Народного фронту» Олександра Горіна у 139-му окрузі, учора в Харківській області побили наших  агітаторів. Також на цьому тижні були погрози дружині Костянтина Бриля та кандидату-мажоритарнику Богдану Хмельницькому», - повідомив Висоцький.

У свою чергу Член Політради «Народного фронту» Тетяна Чорновол, яка їздить з передвиборчими поїздками по регіонах, розповіла про масові факти порушень на Заході і в Центральній Україні.

«Дуже багато перефарбованих людей балотуються від патріотичних партій, я би сказала навіть одної  партії – Блоку Петра Порошенка. Вони недалеко відійшли від методів 2012 року, і я розумію, чому так сталося – це перемога будь-якою  ціною. Дуже часто зроблена ставка на тих  людей,  які впродовж трьох  останніх  років засівали округи і є відомими, вони власники місцевих ЗМІ. Зазвичай, більшість наших  опонентів – це колишні очільники райдержадміністрацій, обладміністрацій.  Вони знають, як використовувати адмінресурс, як примусити голосувати лікарів і вчителів. У результаті у кожному другому-третьому окрузі ми стикаємося з такими методами, як підкуп і адмінресурс»,  - заявила Тетяна Чорновол.

«Ми розуміємо, що це насправді шлях  у прірву,  коли перефарбовані люди зайдуть у Раду», - підкреслила член Політради «Народного фронту».

На думку Тетяни Чорновол, люди, які застосовують методи 2012-го року мають зрозуміти, що підкупом і насиллям вони дестабілізують ситуацію  в Україні і підживлюють ідею народної  Махновщини і Коліївщини,  що може призвести до падіння органів Центральної  влади.

«У ситуації війни падіння цих органів влади – це падіння України. Зараз  не найкращий час,  щоб  розгойдувати човен і дестабілізувати ситуацію, бо все це зіграє  на руку Путіну», - резюмувала кандидат від «Народного фронту».

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua