ЗАЯВА. Маніпулятивна інформація та постановочні сюжети використовуються «Інтером» як інформаційна зброя проти Уряду України, - прес-служба
четвер, 23 жовтня 2014, 16:42

Прес-служба партії «Народний фронт» заявляє, що проти партії та її лідера – Прем`єр-міністра Арсенія Яценюка фактично ведеться інформаційна війна з боку окремих інформаційних ресурсів.  

На жаль, за 23 роки незалежності в Україні так і не вдалося створити український інформаційний простір, російські впливи лишаються достатньо сильними і російські агенти серйозно активізуються в найважливіші моменти, зокрема у час виборів, коли визначається доля подальшого шляху країни.

Для прикладу, співвласником телеканалу «Інтер» майже на третину є російське ОРТ (йому належить 29% «Інтера»). Інші 71% поділені між Дмитром Фірташем, який був одним з організаторів схеми РосУкрЕнерго, метою якої було зробити Україну залежною від російського газу, та Сергієм Льовочкіним, що очолював Адміністрацію Віктора Януковича.

Цей канал сьогодні режисується топ-менеджером Ігорем Шуваловим, який є громадянином Росії.  Маніпулятивна інформація та  постановочні сюжети використовуються як інформаційна зброя, спрямована проти Уряду України, в політичних та економічних інтересах власників - Фірташа, Льовочкіна та Російської Федерації. 

Свобода слова - основа демократії. Але наше завдання - реальна, а не маніпулятивна свобода слова, в інтересах українців та України, а не олігархів - власників ЗМІ, які намагаються через телеканали впливати на політику.

«Народний фронт» виступає за рівний доступ всіх учасників виборів до засобів масової інформації і право українців на правдиву та об`єктивну інформацію, для того, аби люди могли зробити зважений та обдуманий вибір, вибір майбутнього України. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua