Вікторія Сюмар: «Інтер» розгорнув інформаційну війну проти Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка та «Народного фронту» (відео)
четвер, 23 жовтня 2014, 16:57

Наприкінці виборчої кампанії телеканал «Інтер» розгорнув інформаційну війну проти Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка та «Народного фронту». Очевидно, що всі ці постановочні відео, критичні сюжети мають на меті політичні завдання знищити Уряд Арсенія Яценюка та помститися за те, що Кабмін поламав їх корупційні схеми в газовому середовищі.

Про це заявила у коментарі член Політради партії «Народний фронт», медіа-експерт Вікторія Сюмар.

«Останнім часом тенденції посилилися. Зокрема, «Інтер» продемонстрував фільм нібито документальний, де ледве не звинуватив члена «Народного фронту» в тому, що на його замовлення начебто був збитий малайзійський «Боїнг».

Я розумію кремлівську пропаганду, яка хоче відвернути увагу, що це сепаратисти винні у цьому дуже серйозному акті міжнародного тероризму. Але коли брехню поширює відверто телеканал, то або він працює на Росію, або виконує достатньо серйозні політичні замовлення», - наголосила Сюмар.

«Тут треба нагадати, що третина Інтеру, 29% телеканалу, належать російському ОРТ. Іншими власниками телеканалу є Дмитро Фірташ та Сергій Льовочкін, - один із них будував схеми російської газової залежності України, а інший очолював АП Віктора Януковича», - зазначила член Політради партії «Народний фронт».

Вона також зазначила, що Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк зробив усе можливе, щоб Україна мінімально залежала від російського газу, він зумів знайти інші джерела поставок палива.

«І очевидно, що це є актом помсти проросійського олігарха Фірташа та його товариша Сергія Льовочкіна», - резюмувала Сюмар.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua