Антон Геращенко: З нами ті люди, які вже довели свою відданість Україні
п’ятниця, 24 жовтня 2014, 03:00

Партія «Народний фронт» у першу чергу зробить усе, щоб зміцнити обороноздатність України.

Про це в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» заявив кандидат у народні депутати від «Народного фронту», радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Для цього у нас є сильна команда для складних часів. Ми  ведемо у парламент командирів добровольчих  батальйонів, тих  людей, які під вогнем зі зброєю у руках захищають нашу країну. Ми ведемо тих  людей,  які вже довели свою відданість Україні і робитимуть усе необхідне для  того, щоб покарати тих,  хто припускався помилок  під час ведення воєнної  кампанії і зміцнити нашу обороноздатність», - наголосив представник «Народного фронту».

Щодо боротьби з корупцією, то Антон Геращенко наголосив,  що його політсила «буде садити за грати навіть своїх друзів, якщо виявиться, що вони корупціонери» .

Згадав радник міністра внутрішніх справ і про необхідність реформування судової  системи.

«Одна з найбільших проблем нашої  країни в тому, що до цього часу не пройшло реальної  реформи судів. Суди відпускають злочинців під домашній арешт, звідки вони втікають. Необхідно провести повну і тотальну люстрацію судової  системи», - наголосив Геращенко.

«Туди мають прийти нові люди, які працюватимуть за новими принципами і судити по закону. Без цієї  реформи ми не зможемо ані залучати інвесторів, ані розвивати економіку нашої  країни. Жоден  інвестор не прийде в країну,  де суд ухвалюватиме рішення проти інвестора», - резюмував кандидат в народні депутати від «Народного фронту».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua