Олександр Турчинов: В Україні сформувалася сильна волелюбна нація
п’ятниця, 24 жовтня 2014, 15:35

Останні події в Україні сформували сильну волелюбну націю. На цьому наголосив Голова Верховної Ради України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов в інтерв’ю інтернет-ресурсу «Цензор».

«Найголовніше - у нас сформувалася сильна волелюбна нація. Українська нація, яка не тільки захистила на Майдані право визначати свій шлях, а й показала, що готова зі зброєю в руках захищати свою свободу, свою незалежність», - наголосив він.

Відповідаючи на запитання, керівник Парламенту також відзначив, що «головною силою, яка врятувала Україну від хаосу і диверсій в Києві і в інших містах, були звичайні громадяни, які усвідомили на Майдані свою відповідальність перед країною».

«Вони перемогли в боротьбі, потім - зберегли і захистили нову владу, а зараз - зі зброєю в руках захищають незалежність України, - підкреслив він. - Ця приголомшлива самосвідомість і колективний розум українців - той фактор «Х», який не розуміє Путін, який недооцінив Кремль, і який не дозволив поневолити і знищити Україну».

Повний текст інтерв’ю: http://censor.net.ua/resonance/308694/tak_nachinalas_voyina_intervyu_s_aleksandrom_turchinovym

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua