Арсеній Яценюк доручив перевірити наявність ліків у регіонах та взяти під особливий контроль забезпечення медпрепаратами в зоні АТО
п’ятниця, 24 жовтня 2014, 16:39

На засіданні Уряду України в п’ятницю, 24 жовтня  Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк доручив Міністерству охорони здоров’я перевірити наявність ліків у регіонах та взяти під особливий контроль забезпечення медпрепаратами в зоні АТО.

Арсеній Яценюк відзначив важливість робочої поїздки в. о. Міністра охорони здоров’я Василя Лазоришинця  до зони проведення антитерористичної операції минулого тижня, зазначивши, що попереднє керівництво міністерства, на жаль, цього не робило.

Прем’єр-міністр доручив Главі МОЗ  разом із медичною службою Міністерства оборони України взяти на особливий контроль забезпечення медичними препаратами в зоні антитерористичної операції.

Він також звернувся до голів обласних державних адміністрацій «пройтися безпосередньо по лікарнях, зустрітися з людьми і дати звіт про те, що реально відбувається, чи люди отримали лікарські засоби».

Арсеній Яценюк доручив Секретаріату Кабінету Міністрів України забезпечити роботу гарячої лінії для збору інформації, «чи доставлені медпрепарати безпосередньо до областей внаслідок перерозподілу і придбання додаткових обсягів».

Наступного тижня, за його словами, Уряд разом із МОЗ, лікарською службою та Мінекономіки займатиметься вирішенням питання цін на ліки та медпрепарати.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua