Чому я за «Народний фронт», - Вікторія Сюмар наводить аргументи
п’ятниця, 24 жовтня 2014, 19:21

Один із лідерів виборчого списку «Народного фронту», медіа-експерт Вікторія Сюмар на своїй сторінці у Facebook навела аргументи, чому, на її переконання,  варто  голосувати за «Народний фронт».

«Наприкінці агітації скажу, чому я за «Народний Фронт», - написала вона.

- Тому, що тут (у політичній силі, - прим.) багато людей, які на Майдані були ключовими – і керівник штабу Турчинов, і комендант Андрій Парубій, і сотники. Бачила це зсередини.

- Тому, що після Майдану саме ця команда взяла на себе відповідальність за країну в умовах найбільших викликів в історії, прекрасно розуміючи, що простіше пересидіти.

- Тому, що ці люди - Турчинов, Яценюк, - маючи серйозну владу, змогли забезпечити чесні президентські вибори, не працюючи на партійний інтерес, а забезпечуючи інтерес державний. Так, Президентом став Порошенко, в країні є реальна політична конкуренція і чесні вибори. Владою і силою ніхто ніколи не зловживав.

- Тому, що Яценюк є технократом європейського рівня, і кращої йому альтернативи за умови, що країна має втілювати в життя Угоду про асоціацію, я не бачу. Не вірю в можливості це робити краще ні Гройсмана, ні Луценка, ні Ляшка, при всій повазі до частини названих.

- Тому, що Яценюк має серйозні контакти та довіру в ЄС та США, а без їх підтримки країні буде складно «вигребти» за умов глобального геополітичного конфлікту з Росією.

- Тому, що саме Яценюк зміг бути ефективним в руйнуванні російських газових схем і забезпеченні країни європейським газом, про що всі говорили 23 роки, але ніхто не зробив.

- Тому, що саме він зміг підвищити податки для олігархів і забрати в них частину орендованих держпідприємств.

- Тому, що у списку є хлопці з фронту та експерти, які мають дуже конкретні бачення як реформувати армію, і можуть це зробити. А це завдання номер один, бо весна може бути спекотною, зважаючи на примороження конфлікту, яке є зараз, і розслаблятися не треба. Треба щодня працювати на армію, аби не програти весняну можливу ескалацію.

- Тому, що в цій команді люди, в яких точно варто повчитися державному управлінню, бо тільки збоку здається, що державою може керувати будь-яка кухарка. Маю право сказати - це не так.

- Тому, що я хочу, аби Україна відбулася як держава, а для цього їй потрібні держуправлінці високого рівня та державницьких позицій, з добрими контактами за кордоном і розумінням важливості демократичних принципів та політичної конкуренції.

Це не надто красиві та романтичні аргументи. Вони прагматичні. І чесні.

Вікторія Сюмар на своїй сторінці у Facebook також  написала, що «щойно отримала дзвінок» і їй повідомили, що на відеоносіях у Києві запустили антирекламу про «криваву хунту».

«Значить реально бояться, значить ті, хто має гроші на рекламу, готові викидати дуже багато, аби Яценюк не був Прем’єром. І це ще один аргумент за «Народний фронт», - наголосила Сюмар.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua