ЛУГАНЩИНА. У Сватовому заблокована робота окружкому
субота, 25 жовтня 2014, 21:43

На виборчому окрузі №113 (центр - м. Сватове Луганської області) заблокована робота окружкому.

Про це повідомив кандидат у народні депутати від "Народного фронту" по 113-ому округу Дмитро Снєгирьов. 

"У складі комісії фактично нікого не залишилося, крім голови ОВК та секретаря. Вчора всі члени ОВК масово склали з себе повноваження, сьогодні присягу повинні були скласти нові члени комісії, але цього не відбулося. На даний момент кандидат у народні депутати Ігор Радченко, який офіційно йде на вибори як доброволець з батальйону "Айдар", але, як можна зрозуміти з його агітматеріалів, підтримується "Опозиційним блоком", прибув до приміщення ОВК з невідомими людьми, зачинився там з головою комісії, і про що йшла мова - невідомо. Нам досі не видали постанов про офіційну реєстрацію спостерігачів від нашої політсили. Є великі сумніви, що вільне волевиявлення на цій дільниці відбудеться і чи можливе воно взагалі під дулами автоматів", - підкреслив політик.

Також, за його словами, в 113-му окрузі у суботу, 25 жовтня, не зняли банери з агітацією мера Сватового Євгена Рибалки, що є грубим порушенням законодавства у «день тиші». Міліція не відреагувала на звернення "Народного Фронту" на це порушення.

Також, у виборчому окрузі №112 з центром в місті Рубіжному (Луганська область) викрадені печатки  декількох дільничних виборчих комісій.

За словами Дмитра Снєгирьова, учора представники деяких дільничних виборчих комісій прибули в окружну комісію для того, щоб отримати виборчі бюлетені для голосування. Однак члени ОВК під загрозою фізичного насильства, відібрали у них печатки дільничних комісій. Через відсутність документації та печаток у виборчих комісіях не зможуть проголосувати на виборах близько 27 тисяч виборців, що проживають в містах і селищах Золоте, Гірське, Нижнє і Тошківка. Всі ці території знаходяться під контролем і юрисдикцією України.

"Наразі йдеться про те, що буде знято голову комісії №112. Роботу комісії блокує Хортів Сергій, який фактично є людиною одіозного регіонала Юлія Іоффе. Словом, ситуація на цих двох округах носить загрозливий характер. До того ж ще один кандидат в народні депутати, Олександр Романовський, який балотується за підтримки ВО "Батьківщина", постійно здійснює підкуп виборців. Двоє членів комісії по 112-му округу заявили в телефонній розмові, що не хотіли б завтра виходити на дільниці. Відкрито вони не повідомляють про причини, але зрозуміло, що їм погрожують", - сказал Снєгирьов.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua