Арсеній Яценюк на виборчій дільниці: Від виборів очікую змін політичного класу і підходів політичного класу до країни (фото, відео)
неділя, 26 жовтня 2014, 13:48

У неділю, 26 жовтня, Прем’єр-міністр України, лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк взяв участь у голосуванні на позачергових виборах до Верховної Ради України . На виборчу дільницю в Києві Арсеній Яценюк прийшов із дружиною Терезією та донькою Софією. 

Перезавантаження Парламенту є необхідним, сказав він журналістам після голосування: «Переконаний, що новий Парламент, Президент та новий Уряд забезпечать реальні зміни. Це надважливий крок, щоб зробити українську політику більш прозорою, більш відповідальною і підзвітною».  

Він підкреслив, що очікує від виборів «змін у країні»: «Змін як політичного класу, так і підходів політичного класу до країни, до відповідальності, реалізації того, чого очікують мільйони українців». 

Арсеній Яценюк висловив переконанння, що Парламентська коаліція буде сформована якнайшвидше, і у Верховній Раді буде представлений новий Прем’єр-міністр і новий Уряд: “Треба підводити результати олосування – і до роботи”, - додав він.

Прем’єр-міністр нагадав, що чинний Уряд вже представив чіткий план дій для країни: “Цей план має бути якнайшвидше втілений, і виконана Угода про асоціацію з ЄС та зону вільної торгівлі”.

Відповідаючи на запитання журналістів, хто очолить новий Уряд, він сказав: “Все залежить виключно від волі українського народу. Народ буде визначати, хто ким буде».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua