Леонід Ємець: Основна маса фальсифікацій готується не під час виборів, а під час підрахунку голосів (відео)
неділя, 26 жовтня 2014, 14:33

На виборах-2014 року уже зафіксовані перші порушення та спроби фальсифікацій.

Про це під час брифінгу в прес-центрі Виборчого штабу політичної партії «Народний фронт» заявив офіційний представник політсили у ЦВК Леонід Ємець.

«Наприклад, в Одеській області була затримана група тітушок, які їхали на дільниці 141-го округу. У міліції  вони зізнались, що мали влаштувати так звану «карусель» на користь само висуванця-регіонала Віталія Барвіненка», - заявив Ємець.

«Також ми маємо велике занепокоєння, що сьогодні вночі була здійснена заміна членів ОВК в Луганській та Донецькій областях. Власне кажучи, в більше ніж 15 окружних  комісіях  були здійснені заміни, які носять централізований характер. При цьому велике занепокоєння викликає  те, що особи, які були подані на заміну,  це люди, які раніше працювали в комісіях  на Партію регіонів», - наголосив представник «Народного фронту».

Леонід Ємець також закликав  правоохоронні органи СБУ  та  громадян бути пильними та вжити всіх  заходів, щоб фальсифікації  не відбулися.

«Це стосується не лише Донецької  та Луганської  областей, а й інших  областей  та міста Києва, оскільки у нас є інформація, що основна маса фальсифікацій готується не під час виборів, а під час підрахунку голосів», - наголосив Ємець.

«Ці фальсифікації  мають відбуватися шляхом пошкодження бюлетенів,  коли члени комісії будуть псувати бюлетені за того кандидата, який невигідний тій особі, яка їх проплатила,  або на користь  певних  політичних  сил», - резюмував представник «Народного фронту» в ЦВК.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua