Округи Донецької та Луганської областей «зливають» під «гвардію Януковича», - Тетяна Чорновол (відео)
неділя, 26 жовтня 2014, 18:16

Існує підозра, що на багатьох виборчих округах Донецької та Луганської областей відбувається «злив» на користь кандидатів, яких можна назвати «гвардією Януковича».

По це на брифінгу в штабі партії «Народний фронт» заявила другий номер виборчого списку на виборах народних депутатів від цієї політичної сили Тетяна Чорновол.

За її словами, округ, розташований у Горлівці, «зливають» під регіонала Ігоря Шкірю.

Як зазначила Тетяна Чорновол, на ряді округів «відбулася досить дивна заміна членів дільничної виборчої комісії – керівників та секретарів ДВК».

«Це не може не викликати занепокоєння. Зокрема, така ситуація склалася на окрузі в Сєвєродонецьку, де балотується такий собі самовисуванець Сергій Шахов. Якраз там відбулося перше блокування ДВК, і є підозри, що робиться все, аби забезпечити перемогу саме цього депутата на виборах. Хоча Шахов – самовисуванець, на всіх його біг-бордах написано, ніби він балотується до парламенту за підтримки Блока Порошенка», - заявила кандидат у народні депутати.

Тетяна Чорновол також підкреслила, що Сергій Шахов має сумнівний досвід ведення виборчої кампанії: під час виборів у 2012 році і нагадала, що тоді його команду називали «полтіннікі Шахова».

«Оскільки на зустрічах з виборцями у 2012 році він публічно роздавав громадянам по 50 гривень. Причому він був зацікавлений у максимальному розголосі таких дій, оскільки вважав, ніби це сприятиме збільшенню кількості своїх прихильників. Тобто, популізували підкуп виборців на окрузі», - резюмувала Тетяна Чорновол.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua