Андрій Тетерук: Наші військові забезпечують повний порядок у зоні АТО (відео)
неділя, 26 жовтня 2014, 18:28

Член Військової  Ради політичної партії «Народний фронт»,  командир  добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Миротворець»  Андрій Тетерук заявив,  що його бійці ретельно патрулюють виборчі дільниці в зоні АТО.

«У зоні антитерористичної операції  на Донбасі українські військові забезпечують правопорядок. Там все чітко. Там де у нас Волноваха, нам намагались викрасти голову комісії, але у нас там ситуація контролюється. І це не може не радувати. Хоча ми розуміємо, що ця подія на Донбасі відбувається у непростій ситуації поруч із бойовими діями», - заявив Тетерук.

Він також  підкреслив, що воїни АТО пройшли серйозну підготовку перед виборами, щоб  уникнути провокацій на підконтрольних українським силам територіях.

«Тому можу сказати, що у той час, що лишився, ми не очікуємо позаштатних  ситуацій. На даний час ця інформація дуже радує. Ближче до восьмої  години вечора,  коли ми матимемо більш чітку картину, ми повідомимо про ситуацію на нашій ділянці», - повідомив Тетерук.

Разом з тим,  відповідаючи на питання журналістів,  Тетерук спростував, що начебто великі колони ворожої техніки були зафіксовані біля Тельманово і Донецька.

«На даному етапі інформація не підтвердилася. Вони бачать,  скільки сил було зібрано для забезпечення правопорядку,  настільки  зібрано працюють ЗСУ і міліція. Тому не було особливого сенсу влаштовувати якісь провокації. Бо врешті ця колона, якби йшла, кудись би прийшла», - резюмував комбат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua