Олександр Турчинов: Результат «Народного фронту» на виборах - це величезна довіра, за яку ми вдячні (відео)
неділя, 26 жовтня 2014, 21:33

Політична партія «Народний фронт» висловлює  подяку усім українцям, які віддали за неї свій голос на парламентських  виборах 26 жовтня.

Про це сьогодні на прес-конференції заявив один із лідерів Політичної партії  «Народний фронт», спікер парламенту Олександр Турчинов.

«Той результат, який отримав «Народний фронт» це величезна подяка нашим громадянам, нашим українцям за величезну довіру.

Ви знаєте, що «Народний фронт» стартував фактично створившись за кілька днів до початку виборчої  кампанії . Я маю  достатній досвід проведення виборчих  кампаній і хочу сказати, що це був перший мій досвід проведення виборів, коли ми починали разом зі створення партії, яка пішла на вибори», - сказав Турчинов.

Він також  зазначив,  що коли партія починала, то у неї  фактично не було виборчих  штабів і їх створювали уже під час проведення кампанії.

«Безумовно,  це вплинуло на той результат, який би міг бути кращим. У той же час наш результат – це величезна довіра українського народу, за яку ми дуже сильно вдячні,  і вона,  безумовно, ставить перед нами ті задачі, які будуть  нашою реальністю. Це величезна відповідальність. Я переконаний, що всі мої  колеги – члени «Народного фронту» будуть достойні тієї  довіри, яку їм висловили виборці», - наголосив один із лідерів Політичної партії  «Народний фронт».

Олександр Турчинов також сказав, що ключовими питаннями, які стоять перед країною, є війна з Росією та євроінтеграція.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua