Остап Семерак: Українське суспільство не хоче концентрації влади в одних руках
неділя, 26 жовтня 2014, 21:59

«Події, які пережило наше суспільство за останні роки, призвели до того, що українці не хочуть концентрації влади в одних руках. І сьогоднішні вибори це красномовно продемонстрували», – заявив Міністр Кабінету Міністрів, кандидат у народні депутати від «Народного фронту» Остап Семерак, коментуючи результати екзит-полів у ефірі «5 каналу».

«Один з висновків, які напрошуються сьогодні, що українське суспільство – мудре суспільство. Мене завжди дратували розмови про те, що народ нездатний розібратися в політичних тонкощах, і тому його можна «годувати» технологіями і популізмом. Цей народ виграв два Майдани, - зніс Януковича, боронить країну і чітко розставив оцінки політичним силам не за словами, а за справами», – зазначив політик.

За словами Остапа Семерака, «якщо результати перегонів співпадатимуть з даними екзит-полів, то можна прогнозувати, що майбутня коаліції не буде створена на основі лише однієї політичної сили». «Це дає можливість для формування широкої проєвропейської коаліції, і я б щиро тішився, аби мова йшла про конституційну більшість, яка б підтримувала програму Президента та наступного Уряду. Це дає серйозний шанс на реформи», – додав Остап Семерак.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua