Триває затримання голови ОВК №217, - Арсен Аваков (відео)
неділя, 26 жовтня 2014, 22:56

У 217-му виборчому окрузі Києва співробітниками СБУ та МВС викрито спробу голови ОВК втрутитись у хід голосування, маніпулюючи комп’ютерною системою. Про це повідомив Міністр внутрішніх справ України, один з лідерів виборчого списку партії «Народний фронт» Арсен Аваков на брифінгу.

За його словами, наразі триває допит підозрюваного в цьому злочині. «Я сподіваюся, що члени ОВК змінять свого голову, щоб комісія продовжила роботу. Зараз триває процес затримання чинного голови ОВК», - додав Міністр.

«Хочу сказати одну просту річ: будь-хто, хто намагатиметься продати голос, купити голос чи завадити волевиявленню громадян на виборах, ризикує або отримати штраф у кілька тисяч гривень, або ув’язнення терміном до восьми років», - заявив Арсен Аваков.

Глава МВС також повідомив, що протягом суботи та неділі силами МВС було попереджено спроби підвозу «ті тушок» на низку виборчих округів для організації «каруселей» та здійснення впливу на учасників виборчого процесу. Було проведено затримання на території Одеської та Черкаської областей іКиєва, у 217-му окрузі.

Коментуючи напад на кандидатів у народні депутати в 102-му окрузі, Арсен Аваков повідомив, що один з нападників уже затриманий та дає свідчення. Він висловив сподівання, що найближчим часом до нього приєднаються інші учасники цього злочину.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua