Арсеній Яценюк: Принцип відбору кандидатів до складу Уряду – хто сильніший
середа, 29 жовтня 2014, 13:54

«Якщо на посади, які сьогодні обіймаються членами партії «Народний фронт», є сильніші люди, я офіційно декларую – за жодного з «Народного фронту» в такому випадку я не буду триматися. Буду триматися тільки за один принцип – хто сильніший», - заявив у середу, 29 жовтня, Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк на прес-конференції в Будинку Уряду.

Глава Уряду наголосив, що критерії, за якими розглядатимуться кандидатури до складу Кабінету міністрів, – це фаховість, компетентність, і відповідність закону про люстрацію.

«Я торгів за посади вести не буду і не дам можливості будь-кому «під столом» ділити склад Кабінету міністрів України і пробувати ділити країну, як пиріг. Пройшли ті часи. Публічність – все на світло. Хто хоче брати відповідальність – вперед», - сказав він.

«Це не моя вимога - це вимога українського народу. Люди боролися за своє право знати, хто буде керувати в країні, і мати відповідальний Уряд. Люди боролися за прозорість і відсутність закритих кулуарних домовленостей. Ми повинні відповідати на вимогу суспільства. Іншого шляху немає», - підкреслив Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua