Антон Геращенко: Переговори по створенню коаліції повинні проходити виключно за адресою - вулиця Грушевського, 5
середа, 29 жовтня 2014, 17:43

Переговори щодо створення коаліції  в новому українському парламенті мають відбуватися між  політичними силами, які перемогли на виборах, а не в Адміністрації Президента.

Про це у своєму Facebook заявив представник «Народного фронту»,  радник міністра внутрішніх  справ Антон  Геращенко.

«Переговори по створенню коаліції повинні проходити виключно за адресою - вул. Грушевського, 5 - Верховна Рада України, а не вул. Банкова, 12 - Адміністрація Президента України.

А брати участь в коаліційних переговорах повинні виключно новообрані депутати Верховної Ради, а не особи їм співчуваючі», - наголосив Геращенко.

«Інакше чим відрізнятиметься новообраний парламент від епохи Януковича, коли Верховна Рада була не вищим законодавчим органом влади, як це прописано Конституцією, а борделем з виконання забаганок Пахана», - підкреслив представник «Народного фронту».

Антон Геращенко також застеріг: «Оновлену КПРС з елементами узурпації влади, ми не дозволимо будувати нікому».

Крім того, Геращенко привітав заяву політичної  сили «Самопоміч» про  негайний початок переговорів про створення коаліції.

«Це бажання повністю співпадає з позицією партії «Народний Фронт», озвученою сьогодні прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком», - резюмував Геращенко.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua