ХАРКІВ. «Регіонал» намагається вкрасти перемогу у кандидата від «Народного фронту»
четвер, 30 жовтня 2014, 12:43

Окружна виборча комісія №169 у Харкові закінчила обробляти протоколи з дільничних виборчих комісій ще вранці у вівторок, 28 жовтня, проте досі протоколи з мокрими печатками не можуть відправити до Центральної виборчої комісії.

Як повідомили у Харківському виборчому штабі «Народного фронту», причина полягає в тому, що кандидат-самовисуванець, депутат міськради від Партії регіонів Володимир Скоробагач не може змиритися з поразкою і направляє всілякі скарги до ОВК.

У штабі також наголосили, що кандидат від «Народного фронту» Олександр Кірш, чию перемогу намагаються вкрасти – єдиний переможець виборчих перегонів, що не є представником Партії регіонів.

Вчора вночі члени окружної виборчої комісії, розглянувши дві скарги кандидата-регіонала, залишили їх без задоволення. Скоробагач на цьому не зупинився і подав ще одну. Її розгляд призначено на четвер, 30 жовтня, на 18.00.

У «Народному фронті» вважають, що кандидат навмисно затягує час, при цьому скарги подаються виключно на ті дільниці, де перевага представника «НФ» Олександра Кірша над Володимиром Скоробагачем є найбільшою.

«Він (Скоробагач) так і не може зрозуміти, що країна змінилася, і такі методи не пройдуть», - відзначили в Харківському «Народному фронті».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua