Процес формування коаліції йде нормально, – Тетяна Чорновол в ефірі телеканалу "1+1" (відео)
п’ятниця, 31 жовтня 2014, 02:00

Журналіст, кандидат у народні депутати України, один з лідерів виборчого списку партії «Народний фронт» Тетяна Чорновол
заявила, що надто швидке створення парламентської коаліції у Верховній Раді VIII скликання свідчило б про хворобу країни.

Про це вона сказала в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» у четвер, 30 жовтня.

Коментуючи розбіжності позицій у журналістів та громадських активістів, які представлятимуть у новій Верховній Раді різні політичні сили, Тетяна Чорновол зазначила: «Це – не погано, що зараз у нас є питання один до одного. Тому що дуже легко було формувати коаліцію Януковичу й Азарову, а в інформаційний простір не потрапляло взагалі нічого. - Процес іде нормально. Ось якби коаліцію було створено за три дні -  це свідчило б про хворобу країни», – заявила Тетяна Чорновол.

Вона також зазначила, що журналісти та громадські активісти у Верховній Раді VIII скликання являють собою єдину команду, яка діятиме злагоджено, хоча вони й пройшли до парламенту від різних політичних сил.

«Отут стоїмо ми вчотирьох. Приблизно рік тому я думала, що ми зустрінемось десь у в’язниці, а ми зустрічаємось тут, уже без п’яти хвилин народні депутати. З Ігорем Луценком ми пиляли розстрільні вишки Януковича и були на крані над Гостинним двором. З пані Заліщук ми пікетували МВС, коли вимагали розслідування побиття нашої колеги Олі Сніцарчук. З паном Соболевим ми звільняли Київраду від злочинної влади», – пояснила Тетяна Чорновол.

«Ми побували в таких речах разом, пройти які – це вже випробування, а ми їх пройшли разом. І повірте, це нас зцементувало. Насправді ми – команда, яка буде діяти разом, незважаючи на те, що ми перебуваємо в різних політичних силах», – наголосила кандидат від «Народного фронту».

«Я не бачу жодних проблем у створенні коаліції. Зараз у парламент пройшли національно-демократичні сили, і, повірте, домовитись – це не питання. Найбільша проблема зараз – це війна, а не коаліція, і мені навіть дивно, чому навколо цієї теми зараз роздувається стільки інформаційних приводів», – підсумувала кандидат у депутати.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua