Олександр Турчинов звертатиметься до Уряду, щоб надати можливість навчатися безкоштовно дітям бійців, які загинули під час АТО
п’ятниця, 31 жовтня 2014, 16:02

Голова Верховної Ради України, один із лідерів партії «Народний фронт» Олександр Турчинов звернеться до Кабінету Міністрів України з пропозицією, аби на урядовому рівні закріпити можливість бюджетного фінансування для навчання у вищих навчальних закладах дітей бійців, які загинули під час АТО, а також скасування для них вступних іспитів.

Про це Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов заявив у п’ятницю під час заходів з нагоди вручення державних нагород та відомчих відзнак працівникам органів і підрозділів внутрішніх справ, військовослужбовцям Національної гвардії України, які брали участь в антитерористичній операції.

«Я вноситиму пропозицію Уряду, щоб усі діти героїв, які загинули, могли без іспитів та безкоштовно отримати вищу освіту у наших ВУЗах», - сказав О.Турчинов.

О.Турчинов подякував всім героям, «хто захищав Україну, продовжував виконувати свій конституційний обов’язок, хто дивився в очі ворогу і не відступав». «Дякую всім, хто захистив наше право бути вільними людьми», - сказав керівник Парламенту.

«Вічна слава героям, які віддали життя за нашу країну, - сказав він. - Ні керівництво МВС, ні керівництво держави не покинуть родини загиблих героїв. Це обов’язок кожного з нас - дати частину тепла їх дітям та сім’ям». О.Турчинов також підкреслив, що влада відроджуватиме економіку та військовий потенціал, який повинен стати одним з найпотужніших в Європі.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua